"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD JA VIDEO! Loomaaias peeti jääkarude uue kodu sarikapidu (0)
09. juuni 2017
Albert Truuväärt

Täna peeti loomaaias jääkarumaja sarikapidu, kuhu mõmmid peaksid sisse saama kolida juba oktoobris. Pealinna kaamerasilma ette jäid ka teised imearmsad loomaaiaelanikud, kelle hulgas oli ninasarvik Kibibi oma laupäeval sündinud pojakesega.

“See maja saab valmis natukene rohkem kui 100 päeva pärast, ehk siis see aeg saab olema 7. oktoober, millal on avamine. Natukene ennem tuuakse juba karud sisse, et nad ära harjuksid,” rääkis loomaaia direktor Tiit Maran, kelle sõnul on tegemist Tallinna loomaaia senini suurima ja uhkeima ehitisega. “Me saame oma jääkarud viimaks ära tuua nendest tingimustest, mis kindlasti ei vasta mingitele standarditele, sellistesse võimsatesse ja uhketesse tingimustesse nagu ehitaja praegu on valmis ehitanud. “

Vaata galeriid (17)

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.