"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD JA VIDEO! Kadrioru suvehooaeg algas kauni muusikaga (0)
15. juuni 2017
Albert Truuväärt

Täna astus Kadrioru kontserdiväljakul lavale Tallinna Kammerorkester koos dirigent Risto Joosti ning solistide Triin Ruubeli ja Lasse Joametsaga viiulil. Esitamisele tulid Antonio Vivaldi viiulikontsertide tsükkel "Aastaajad" ja Astor Piazzolla "Buenos Airese neli aastaaega".

Edasi võttis lava üle Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli puhkpilliorkester ja dirigent Sirly Illak-Oluvere, kes pakkusid publikule veidi kergemat pargimuusikat. Suve jooksul on kõigil huvilistel võimalik lisaks looduse ilule saada osa mitmetest kontsertidest, ekskursioonidest ning tähtpäevadest.

Vaata galeriid (21)

Kõigi suveürituste kohta saab lisainformatsiooni Kadrioru Pargi kodulehelt ja sotsiaalmeediast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.