"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KATRIN: Saan kõhu rohkem täis nii toidust kui kultuurist! (0)
15. juuni 2017
Ekraanitõmmis

"Mul jääb natuke rohkem raha kätte, ma saan rohkem käia kultuuriüritustel, väljas rohkem söömas käia," ütles Katrin.

“Maksud on olnud alati hell teema. Riik peaks rohkem aitama, et sinu raha läheks ikka õigesse kohta. Mis kasu mina isiklikult saan tulumaksuvaba miinimumi tõstmisest? Mul jääb natuke rohkem raha kätte, saan käia rohkem kultuuriüritustel, väljas söömas käia. Need on isiklikud asjad, aga tööl me käime ka tulu teenimise eesmärgil. Ma ei usu, et inimesed, kes ütlevad, et neid see üldse ei puuduta, on väga siirad. Kokkuvõttes on see hea idee,” sõnas Katrin.

Pikemalt vaata videost:

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.