"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
GALERII! Vaata, kuidas läks Tallinn Art Week neljas päev (0)
16. juuni 2017
Ivar Hütt

Tallinn Art Weeki neljas päev pakkus palju erinevaid üritusi üle kogu linna - avastasime Lauluväljakul värvide põnevat maailma, avasime Skulptuurikilomeetri ning lahutasime meelt Telliskivi loomelinnakus, kus Vabal Laval läks käima Hullunud Luulemasin ning Sõltumatu Tantsu Lavale astus hooaja viimane Greenfield.

Vabaduse Galeriis toimus aga Tõnis Laanemaa 80. juubelinäituse “Kunst – minu elu/ L’Art – ma Vie” raames vestlus ja kunstioksjon.

Vaata galeriid (85)

Juba teistkordselt aset leidev Tallinn Art Week on erakordne kunstifestival, mis toimub 12.-18. juunil ning toob inimesteni nii kodu- kui välismaise kaasaegse kunsti paremiku. Festivali motoks on sel aastal “Võta seisukoht!/Take a Stand”.

Kunstinädal hõlmab endas seitsme päeva jagu erinevaid kunstisündmuseid, intrigeerivaid ning õpetlikke arutelusid , põnevaid töötubasid ning suisa uskumatuid etteasteid erinevates paikades üle kogu linna.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.