"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Ülikool ootab õpilasi osalema filmikonkursil (0)
18. juuni 2017
Scanpix

Tallinna Ülikool ootab 15. oktoobriks õpilaste töid loodusfilmikonkursile "Loodus tuleb linna".

Konkursi eesmärk on innustada lapsi märkama loodust linnakeskkonnas – nägema, kuidas loodus meid hoiab ja toetab ning panema tähele võimalusi, kuidas loodust ka linnakeskkonnas lähemale tuua. Oodatakse needki kaastöid, kus näidatakse olukordi, kus loodusest pole hoolitud, vahendas BNS.

Õpilaste filmikonkursi korraldavad Tallinna Ülikooli BFM-i Laste filmikool ja Looduse akadeemia. Konkurss korraldatakse Eesti EL-i eesistumisega seotud ettevõtmise “Looduspõhised lahendused: innovatsioonist igapäevaellu” raames.

Projekti eesmärk on tutvustada loodusest inspireeritud innovaatilisi praktikaid ja teadmisi, mis aitavad lahendada probleeme keskkonnas, majanduses ja ühiskonnas. Projekti korraldab keskkonnaministeerium koostöös Tallinna Ülikooliga, toetab Euroopa Komisjon.

Filmikonkursi auhinnafond on 3000 eurot. Töid hinnatakse algkooli ehk 1.–4. klassi, põhikool ehk 5.–9. klassi ning gümnaasiumi-kutsekooli kategoorias.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.