"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kõlvart: kui kaugele võib veel minna sooviga saada hääli vaenlase kuju loomisega? (4)
22. juuni 2017
Scanpix

Keskerakonna aseesimees Mihhail Kõlvarti hinnangul on etteheited Lasnamäe linnaosa vanema videopöördumise värvikujundusele vähemalt veidralt naljad, ent see, kui kirgliku hasartiga Reformierakonna linnapea kandidaat Kristen Michal ründab linnaosa vanemat Maria Juferevat on lihtsalt vääritu.

Kõlvarti sõnul panevad taolised rünnakud osade poliitikute hingerahu üle muret tundma. “Tõenäoliselt mõjub pingeline valimiskampaania ja Eesti kliimas harvanähtavad päiksekiired nii kirgastavalt, et vene lippu ja Kremli signaalid kangastuvad iga nurga taga. Arvan, et peaministri poole pöördumine siinkohal ei aita ja tarvis oleks mõne teise spetsialisti poole pöörduda,” ütles Kõlvart. “Ehk aitab Reformierakonna linnapea kandidaat end rahustada teadmisega, et arutluse all olev värvipalett on kümnete riikide lippudel. Reformierakondlastele võib see näida imelik, kuid kunstnikud ja kujundajad kasutavad helesinise-punase-valge värvikombinatsioone ka mujal, kui ainult riigisümboolika kujundamiseks.”
 
Ühtlasi on Mihhail Kõlvart hämmeldunud, et sellist küsimust arutatakse nii kõrgel tasemel. “Kui kaugele võib minna üks inimene oma sooviga saada valimistel hääli vastandamise ja vaenlase kuju tekitamise pinnalt? Võidupüha eel soovin Kristen Michalile hingerahu ning ilusat jaanipäeva õigetes värvides lõkketulega,” sõnas Kõlvart. 
 
Kommentaarid (4)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

really?
22. juuni 2017 19:39
Ah et "hasartiga"?? Teeks grammatika enne selgeks...
W.
22. juuni 2017 17:35
Vene ohtu nähakse kõikjal, ka siis kui lihtsalt päikesetõusu imetled.
Vaba vaatleja
22. juuni 2017 17:23
Eks need värvifantaasiad ja -mängud ole ikka rohkem omased eestlaste kui venelastele. Mäletan kuidas omal ajal mõni mees uhkusest lausa õhetas, kui õnnestus hankida kas või sini-must-valgetes värvides prill-laud. Vaat kus nüüd saab kõigile ikka oma vastalisust demonstreerida! Mis sellest, et kõiges muus oldi üliusinad riigitruud nõukogude kodanikud, kompartei liikmed, kommnoored või pioneerid, kelle punased kaelarätid alati tublidest eesti naistest emadel hoolikalt pestud ja triigitud!
...
22. juuni 2017 17:09
enam see viies kolonn ei varjagi ennast, vaid teeb avalikult vene lipp kõrval valimis reklaami...