"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Popfestival Manka Boutique tuleb juba kaheteistkümnendat korda (0)
29. juuni 2017
Facebook

14.–15. juulil toimub Tallinnas 12. korda Manka Boutique Pop Festival – hea, erineva ja siira muusika festival.

Tasuta kontserdid toimuvad Kumu kunstimuuseumi sisehoovis (14.07) ja Lennusadama laval koostöös Tallinna Merepäevadega (15.07). Öised kontserdid leiavad sümboolse tasu eest aset klubis Von Krahl. Laupäeval Jamaica baaris toimub laste näidend “Võlutud kriit”.

Esinejad:

Venemaa. Red Samara Automobile Club – Felix Bondarev, elas Tallinnas ja mängis siin garage rocki. Nüüd on ta tuntud ja viljakas produtsent ning muusik St Peterburis, projekti “Schenki” kaasautor. Ta on teinud koostööd selliste artistidega nagu Sansara, Makulatura, Alisa Voks, välismaalt The Brian Jonestown Massacre’ga. Stiili poolest on ta see segu kõigest, mida loetakse praegu hype’ks: hip-hop, rave, post-punk, noise-rock. Eelmisel aastal andis ta välja dupleks albumi, mida arvustati peaaegu kõikides moodsates vene muusika meedia väljaannetes ja hiljuti tuli välja uus release – ” Kolmanda maailma tantsud”.

Valgevene. Mikrokabaree on kabaree bändi “Serebrjanaja Svadba” muusikute projekt – esinemiste uus formaat tuntud valgevene art bändilt. Festivalil näitavad nad lisaks kontsert show’le ka laste näidendi “Võlutud kriit”.
Emotsionaalne etendus koosneb laululoodest, laulu-mikrodraamadest ja laulu-seiklustest.
Soome. Pintandwefall – tütarlaste indie-pop bänd Vantaast. Alustasid 2006. aastast, andsid välja 4 albumit. Uus 2017. aasta album on veenev, meloodiline, täis drive’i ja hitte.

Eesti. So Simple – indie pop, Sny Matildy – post punk, PVC 16 – electro punk, Ilja & Arthur – vene rock, Rakuta – electro pop, Modulstein – Aleksandr Zedeljov aka Faershtein uus projekt future jazz, Pink Pong – fusion.

Kunst:

Hea muusika kõrvale pakub Kumu kunstimuuseum tegevusi ka kunstihuvilistele. Kell 17.00 algavad majatuurid nii eesti kui ka vene keeles. Terve õhtu vältel on huvilistel võimalik Kumu sisehoovis mängida iseseisvat orienteerumismängu, mille reeglid ja juhised leiate Kumu infoletist või kodulehelt. 

Lauatennisesõpradel on suurepärane võimalus nautida head muusikat ja veeta sportlikult aega! Kumu sisehoovis ootavad teid nii lauatennis kui ka erinevad lauamängud.

Lisainfo leiad SIIT.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.