"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Neitsitorn kutsub 1980ndate punkarite salamaailma avastama (0)
30. juuni 2017
Scanpix

Neljapäeval, 6. 07 kell 17.30 kutsub Neitsitorn pungihõngulisele jalutuskäigule Harjumäel ja Lindamäe maa-alustesse käikudesse. 

Neljapäeval, 6. 07 kell 17.30 kutsub Neitsitorn jalutuskäigule Harjumäel ja Lindamäe maa-alustesse käikudesse. Ekskursioon toimub teemal “Punkarid ja ärikad: ärksad Eesti noored 1980ndatel”,  algusega Neitsitornist. Juttu tuleb pöördelistest aegadest 1980. aastate lõpul, mil noorsugu valitseva nõukogude tegelikkusega enam kuidagi leppida ei saanud. Palume eelregistreerida neitsitorn@linnamuuseum.ee või telefonil: 6 012 751. Osalemine muuseumipiletiga (täispilet 5 EUR, sooduspilet 3.50 EUR).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.