"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lätlastest 51 protsenti kulutab puhkusele 500 kuni 1000 eurot (0)
05. juuli 2017
Scanpix

51 protsendil Läti elanikest on aastane puhkuse eelarve 500 ja 1000 euro vahel, selgub reisifirma Latvia Tours poolt läbiviidud uuringust.

Vastanutest 23 protsenti ütles, et kulutab puhkustele rohkem kui 1000 eurot, 21 protsenti kulutab 200 kuni 300 eurot ning 5 protsenti 100 või vähem eurot, vahendas BNS.

Uuringust selgus ka, et 73 protsenti elanikest plaanib sel suvel puhata, 12 protsenti ei võta tavaliselt suviti puhkust, 7 protsenti ei ole veel otsustanud kas tahavad sel aastal puhata ja 8 protsenti pole otsustanud millal sel aastal puhatakse.

Latvia Toursi juhi Ieva Keisa sõnul lähevad enamik elanikke puhkuse ajaks välismaale, kuid viiendik jääb Lätti. Väike eelarve võib olla põhjus, miks mõned inimesed eelistavad puhkuse veeta Lätis. Keisa märkis aga, et see ei pruugi olla ainus põhjus, sest on üha enam võimalusi veeta hea puhkus ka Lätis.

Uuring viidi läbi juuni alguses ning selles küsitleti 211 elanikku vanuses 18 kuni 70.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.