"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kadrioru Park ja Kalamaja kalmistupark valmistuvad tähtpäevadeks (0)
12. juuli 2017
Scanpix

Tuleval nädalal tähistab Kadrioru Park kahte tähtpäeva. 21. juulil tähistatakse Kalamaja kalmistupargi taasavamist ja 22. juulil Kadrioru 299. sünnipäeva.

Kaheksa aastaga on Kalamaja kalmistupark muutunud kohalike ja linlaste jaoks  meeldivaks vabaaja veetmispaigaks. 21. juuli  õhtul esineb Kalamaja kalmistupargis ansambel Traffic. Kontsert algab kell 19.00 ja on kõigile tasuta.
 
22. juulil tähistatakse Kadrioru pargi 299. sünnipäeva. Päeva jooksul on võimalik osas saada tegevustest nii noortele kui vanematele. Pidupäeva peaesinejaks Kadrioru kontserdiväljakul on Kadri Voorand koos Estonian Cello Ensemblega. Kontsert algab kell 16.30.
 
Lisainfot sündmuste kohta leiab Kadrioru Pargi kodulehelt www.kadriorupark.ee ja sotsiaalmeediast www.fb.com/kadriorupark

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.