"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn suunab kuue liini bussid trammitee ehituse tõttu ümbersõidule (0)
13. juuli 2017
Scanpix

Tallinn suunab liinide number 3, 21, 21B, 41, 41B ja 52 alates esmaspäevast ümbersõidule, sest trammitee ehituse tõttu suletakse Suur Rannavärav.

Liinide number 3 Veerenni – Randla ja 52 Kopli – Hobujaama bussid sõidavad 1. augustini kesklinna suunal teekonnal Niine tänav – Põhja puiestee – Suur-Rannavärav – Mere puiestee – Ahtri tänav, jättes liini number 52 bussidel kesklinna suunal ära peatuse Balti jaam, vahendas BNS.

Liinide number 21 Balti jaam – Landi, 21B Balti jaam – Kakumäe, 41 Balti jaam – Landi ja 41B Balti jaam – Kakumäe bussid sõidavad Kakumäe suunal marsruudil Rannamäe tee – Suurtüki tänava – Põhja puiestee – Mere puiestee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.