"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Stoltenberg: katse õõnestada NATO riigi demokraatiat on vastuvõetamatu (1)
15. juuli 2017
Scanpix

Katsed õõnestada demokraatiat NATO liikmesriikides on "vastuvõetamatud", ütles NATO peasekretär Türgi 2016. aasta riigipöördekatse mälestamise päeval.

Jens Stoltenberg mälestas laupäeval ka umbes 250 inimest, kes hukkusid putšile vastupanu osutades. Peasekretär kiitis Türgi rahvast, kes tuli tänavale ja “seisis vastu sellele nurjatule aktile oma valitud valitsuse ja demokraatlike institutsioonide toetuseks”.

Eelmise aasta 15. juulil üritasid mõned Türgi sõjaväe sõdurid kukutada tankide, sõjalennukite ja helikopteritega kukutada valitsust ja president Recep Tayyip Erdoğani, vahendas BNS.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

asjast
16. juuli 2017 07:02
Mis pistmist on Ottomanide Kõrgel Portal ja sultan Erdoganil demokraatiaga ja veel NATO-ga. Seesinane Stoltenberg kutsub siis Erdogani eeskujul päid maha lööma - armeenlastel, kurdidel, assüürlastel, valesti mõtlevail turkidel. Ikke demokraatia ja ühised väärtused elik pea maha. Demokraatia.