"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Balti keskpankade juhid arutavad finantstehnoloogiate arenguid (0)
17. juuli 2017
Scanpix

Eesti, Läti ja Leedu keskpankade presidendid kohtuvad sel nädalal Kaunases arutamaks finantstehnoloogiate arengut ja uuringute alast koostööd.

Eesti Panga president Ardo Hansson, Läti keskpanga president Ilmars Rimsevics ja Leedu keskpanga president Vitas Vasiliauskas kohtuvad Kaunases 17.-18. juulil. Kohtumisel arutatakse asjakohaseid majanduskküsimusi, teatas Leedu keskpank.

Samuti arutatakse Balti riikide struktuurireforme, mille eesmärgiks on konkurentsi ning majanduskasvu stimuleerimine, sotsiaalse tõrjutuse vähendamine ning finants- ja inimressursside efektiivsem kasutamine, lisas Leedu keskpank.

Kohtumisel osalejad keskenduvad finantstehnoloogiale ning sellega seotud küsimustele nagu reaalajas toimuvate pankadevaheliste ülekannete võimaldamine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.