"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Laupäeval tähistab Kadrioru park oma 299. sünnipäeva (0)
19. juuli 2017
scanpix

Sel laupäeval, 22. juulil tähistab Kadrioru Park oma 299. sünnipäeva. Päeva jooksul on võimalik osas saada tegevustest nii noortel kui vanematel külastajatel. Pidupäeva peaesinejaks on Kadrioru kontserdiväljakul Kadri Voorand koos Estonian Cello Ensemblega. Kontsert algab kell 16.30.

Päev varem, 21. juulil, tähistatakse aga Kalamaja kalmistupargi taasavamist. Kaheksa aastaga on Kalamaja kalmistupark muutunud linlaste jaoks  meeldivaks vabaaja veetmise paigaks. 21. juuli  õhtul esineb Kalamaja kalmistupargis ansambel Traffic. Kontsert algab kell 19 ja on kõigile tasuta.

 
Lisainfot sündmuste kohta leiab Kadrioru Pargi kodulehelt www.kadriorupark.ee ja sotsiaalmeediast www.fb.com/kadriorupark.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.