"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kontaveit kaotas Gstaadi turniiri finaalis Bertensile (0)
23. juuli 2017
Scanpix

Eesti esitennisist Anett Kontaveit (WTA 32.) kaotas Šveitsis Gstaadi saviliivaväljakuturniiri finaalis 4:6, 6:3, 1:6 Hollandi esinumbrile Kiki Bertensile (WTA 35.).

Kontaveit tegi avasetis võimsa tagasituleku, kui jäi 0:3 kaotusseisu, aga suutis viigistada 3:3 ning end mängu tagasi võidelda. Siiski kuulus 43 minutit kestnud avasett 25-aastasele Bertensile, kes vormistas lõpuks 6:4 võidu, vahendas Postimees.

Teine sett algas tasavägiselt, kuid peagi läks 21-aastane eestlanna 4:1 juhtima. Ehkki eelmise aasta finaalis samal turniiril kaotusvalu tundma pidanud hollandlanna võitis veel kaks geimi, kuulus teine sett kindlalt 6:3 Kontaveidile.

Mängupildi järgi tundus, et avaseti kramp on Kontaveidi jaoks möödanik, kuid otsustavat setti valitses kindlalt Bertens, kes vormistas kinda 6:1 geimivõidu ning ühtlasi ka matšivõidu enda nimele. Kohtumine kestis üks tund ja 52 minutit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.