"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
President moodustas julgeolekunõukogu liikme kampaania toetusnõukoja (0)
24. juuli 2017
Scanpix

President Kersti Kaljulaid moodustas Eesti ÜRO Julgeolekunõukogu mittealalise liikme kampaania toetamise nõukoja ning kinnitas selle töökorra.

Riigipea nimetas nõukoja liikmeteks Hannes Astoki, Hannes Hanso, Andres Herkeli, Marina Kaljuranna, Eerik Niiles Krossi, Marko Mihkelsoni, Marianne Mikko, Lauri Mälksoo, Mart Nuti, Urmas Paeti, Andres Tarandi ja Linnar Viigi. Nõukogu töö lõpeb pärast ÜRO julgeolekunõukogu valimiste toimumist 2019. aastal, vahendas BNS.

Nõukoja töökorra kohaselt on tegemist nõuandva õigusega kojaga, mille eesmärgiks on nõustada presidenti ja toetada tema tegevust Eesti ÜRO julgeolekunõukogu mittealalise liikme kampaania eestvedajana.

Nõukoda käib koos vähemalt kaks korda aastas ja vajadusel sagedamini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.