"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallink katsetab Helsingi-Riia laevaliini (0)
26. juuli 2017
Scanpix

Tallink üritab välja selgitada soomlaste huvi laevaga Riiat külastada ja viib nädala lõpus läbi katsekruiisi Helsingist Riiga.

“Tallink on ka varem Soomest Riiga sõitnud, Turust juba kakskümmend aastat. Lisaks oleme teinud tellimusreise, seda ka Helsingist. Antud juhul meie kliendid avaldasid soovi ning otsustasime möödunud aasta sügisel, et võtame asja ajamise ette,” ütles AS-i Tallink Grupp müügi- ja turundusdirektor Margus Hunt BNS-ile.

“Esimene reis toimub nädala lõpus ning piletite müük näitab huvi antud liini vastu – nii nagu on Visby suveperioodil hea nõudlusega on ka palju neid, kes soovivad kasutada võimalust Riiat külastada,” märkis Hunt.

“Samas anname aru, et püsiva liini jaoks meie hinnangul turgu siiski pole. Tuleb ka arvestada, et antud reisil autoga Riias maha sõita ei saa, sisuliselt saab reisija mugavuse eesmärgil oma autot laevas vaid parkida,” lisas ta.

Veel möödunud aasta lõpus kui uus koalitsioon oli avalikustanud kava Eestis alkoholiaktsiise varasemast planeeritust kiiremini tõsta ütles Tallink, et ei plaani Riia-Helsingi liini loomist. “Hetkel selliseid plaane ei ole, kuid jälgime alati tähelepanelikult turuarenguid ja midagi eos ei välista, juhul kui see on otstarbekas,” märkis ettevõtte pressiesindaja toona.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.