"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Enim mainitud ministrid olid Ratas, Simson ja Ossinovski (0)
05. august 2017
Scanpix

Eesti meedia mainis juulis ministritest enim peaminister Jüri Ratast, majandus- ja taristuministrit Kadri Simsonit ning tervise- ja tööministrit Jevgeni Ossinovskit. Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel leidis Keskerakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas nimetamist 1336, Keskerakonda kuuluv majandus- ja taristuminister Kadri Simson 517, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esimees ning tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski 370 korral.

SDE-sse kuuluvat siseministrit Andres Anvelti mainis meedia 342, Keskerakonda kuuluva riigihalduse ministrit Jaak Aabi 301, Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) liikmest rahandusministrit Toomas Tõnistet 296, keskerakondlasest haridus- ja teadusministrit Mailis Repsi 295, SDE liikmest ettevõtlus- ja tehnoloogiaministrit Urve Palo 287, Keskerakonda kuuluvat maaeluministrit Tarmo Tamme 262 ja IRL-i liikmest keskkonnaministrit Siim Kiislerit 257 korral, vahendas BNS.

Sotsiaaldemokraadist välisminister Sven Mikser ületas uudisekünnise 229, samuti SDE-sse kuuluv kultuuriminister Indrek Saar 217, IRL-i kuuluv kaitseminister Jüri Luik 204, samuti IRL-i liikmest justiitsminister Urmas Reinsalu 157 ja tema parteikaaslasest sotsiaalkaitseminister Kaia Iva 151 korral.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid, samuti televisiooni ja raadiot. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.