„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Tallinna Rahvaülikool sai uued aknad (0)
11. august 2017
Tallinna Kesklinna valitsus

Tallinna vanalinnas tegutsev rahvaülikool saab uut hooaega alustada vaatega vastselt uuendatud akendest.

Vene tänav 6 asuva hoone akende restaureerimise ja vahetuse korraldas Kesklinna valitsus. Tööd kogumaksumusega 27 029 eurot (ilma käibemaksuta) tegi osaühing Vanalinna Ehitus. Sama firma tegi ka hoone fassaadi ja karniiside korrastustöid 13 334 euro eest.

“Muinsuskaitse all olevate vanalinna ehitiste remontimise juures on tähtis, et töö saaks tehtud kvaliteetselt,” märkis Kesklinna vanem Taavi Pukk. “Mõistagi on riigihanke läbiviimisel otsustava kaaluga maksumus, sest maksumaksja raha säästlik kasutamine peab olema alati linna prioriteet, kuid antud juhul on kvaliteedi ja hinna suhe igati paigas. Töö on hästi tehtud ja võin rahuliku südamega vastuvõtuaktile alla kirjutada.”

Linnaosa vanem tänas hea töö eest nii ehitajaid kui muinsuskaitselise järelevalve tegijat Anne Tamverki. Koostöö üle väljendas rahulolu ka Vanalinna Ehituse juhatuse liige Kaidur Karba.

Tänavu tellib Tallinna Kesklinna valitsus vanalinna hoonete remondi- ja korrastustöid rohkem kui 200 000 euro eest. Lisaks Vene tn 6 majale on remonditud Kuninga tn 4, Lühike jalg 9 ja Raekoja plats 18 hooneid. 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.