“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
FOTOD JA VIDEO! Vana naine: saavutus või salgamist vääriv? (0)
12. august 2017
Svetlana Aleksejeva

Vaata videot ja mõtle kaassa! Eestis on 212 583 naist, kes on üle 60-aastased, kuid enamasti näeme neid hambaproteesiliimi või reumaravimi reklaamides. Peidame vanadust eufemismide "eakas" ja "väärikas" taha, justkui oleks aastates kogemuses midagi piinlikku. Kuid ka vanadus võib olla äge. D

Vaata galeriid (26)

Vana naise kuvand Eestis on vilets ja tema ressurss alahinnatud. Aktiivsest elust kõrvalejätmine mõjutab naise eneseväärikust ja ühiskonda tervikuna. Eestis on 212 583 naist, kes on üle 60-aastased, kuid enamasti näeme neid hambaproteesiliimi või reumaravimi reklaamides. Peidame vanadust eufemismide ‘eakas’ ja ‘väärikas’ taha, justkui oleks aastates kogemuses midagi piinlikku. Kuid ka vanadus võib olla äge. Diskussiooni eesmärk on uuesti defineerida vanaduse mõistet ja anda sellele uus aktiivne sisu.
 
Arutelu juht:Raul Rebane
Osalejad:Tiina Tambaum, Katrin Saks, Reet Linna
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.