"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KRISTA LENSIN: Riik peab hoolitsema, et vaatajal oleks rohkem kui üks kanal (0)
14. august 2017
Scanpix

Riik peab samuti tagama, et vaataja saaks eri kanaleid näha. Aga kõigil on võimalus valida – tasuta vaatamisest kuni summani, mida keegi maksta tahab või suudab, leiab Kroonika peatoimetaja Krista Lensin.

Päris tasuta asju maailmas nagunii eriti ei ole, tasuta levi puhul tuleb ju ka televiisor osta.

Internetiajastul on televisioon ainult üks osa infoväljast ja kahe telekanali lahkumine vabalevist info kättesaadavust põhimõtteliselt ei vähenda. Olemas on ju ka internet, raadio, ajalehed ja Kroonika. Vajadusel saab raamatukogudes ajalehti ja Kroonikat tasuta lugeda, tasuta internet on samuti paljudes kohtades olemas. Mis puudutab televisiooni, siis kindlasti on osal inimestel nüüd mingil määral raskem infot kätte saada, aga ETV jääb ju vabalevisse alles.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.