"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nepalis ja Indias hukkus tulvades ja maalihetes 94 inimest (0)
14. august 2017
Scanpix

Nepalis ja Indias hukkus mussoonvihmade tingitud tulvades ja maalihetes vähemalt 94 inimest, kuid ohvrite arv on tõenäoliselt suurem, ütlesid ametnikud pühapäeval.

Tugevad vihmahood on teinud rohkem kui kümnes Nepali piirkonnas laastamistööd alates reedest ning surma on saanud 49 inimest, vahendas BNS. “Veel 17 on kadunud. Päästetööd käivad, kuid veetase pole veel alanenud,” ütles Nepali kriisikeskuse juht Shankar Hari Acharya.

Indias üritavad päästjad leida Himachal Pradeshi osariigis kahte inimestest tulvil reisibussi, mille tõukas mäekurusse 200-meetrise maantelõigu hävitanud maalihe. Bussid olid laupäeva keskööl peatunud teepausiks, kui neile veeres peale mitu tonni kive ja pinnast.

Õnnetuspaigalt on leitud 45 surnukeha, ütles päästetöid juhtiv Sandeep Kadam.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.