"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Klaverivirtuoos Kirill Lissijenko üllatab publikut särava mänguga (0)
18. august 2017
Priit Põiklik

Neljapäeval, 24. augustil kell 18 on taas oodata tasuta klassikakontserti kõigile linlastele ja Tallinna külalistele. Seekord Kiek in de Köki suurtükitornis.

Muusikud on saabunud suvetuuridelt tagasi ja valmis terve sügise taas pakkuma linnarahvale klassikaelamusi erinevates Tallinna kammersaalides ja teistes pealinna klassikakontserditeks sobivates paikades.

Klaverivirtuoos Kirill Lissijenko üllatab seekord publikut oma särava mänguga esitades Brahmsi, Mozarti ja Liszti helitöid. Bariton Harald Weiler laulab aga Händeli barokiajastu aariaid, Schuberti romantilisi laule ja võimsaid neegerspirituaale. Lauljat saadab klaveril pianist Tiiu Jürma.

Septembris üllatavad muusikud tallinlasi veel mitmete kontserditega, kuna kavas on tasuta muusikatunde korraldada just kolmapäeviti, saab kontsertsarja nimeks “Kesknädalaklassikat klaverile ja meeshäälele”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.