"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII! Kristiine toidufestival pakkus meeldivaid maitseelamusi (0)
20. august 2017
Albert Truuväärt

Löwenruh´ pargis toimus  teist aastat järjest suur Kristiine toidufestival, kus maitseelamusi pakkusid nii tunnustatud professionaalid kui ka kodukokad. Toidufestivali mahuka meelelahutusprogrammi peaesinejaks oli ansambel Black Velvet.

Vaata galeriid (25)
Teist aastat järjest toimuval toidufestivalil pakkusid erinevaid maitseelamusi kodukokad ja ka oma ala professionaalid nii Kristiinest kui mujalt. Lisaks pakuti külalistele ka mitmekesist meelelahutusprogrammi, mille raames oli näiteks võimalik kuulata ansambel Traffic’u akustilist kontserti ning programmi peaesinejaks on Eesti läbi aegade üks edukamaid poistebände Black Velvet, kelle loomingust on tuntuim 90-ndatest aastatest pärit lugu “17” . 
 
“Kui me aasta tagasi esimest korda Kristiine toidufestivali korraldasime, polnud me täiesti kindlad, et kuidas inimesed selle idee vastu võtavad. Kuid kuna esimene festival läks väga hästi, siis otsustasime toidufestivali uuesti ka käesoleval aastal korraldada. Loodetavasti kujuneb sellest üritusest üks tore ja pikaajaline traditsioon,” ütles Kristiine linnaosa vanem Vadim Belobrovtsev.
 
“Oleme lähtunud festivali korraldamisel sellest, et pakkuda inimestele päeva jooksul võimalikult erinevaid toiduelamusi ning põnevat meelelahutus- ja ka spordiprogrammi,” lisas Belobrovtsev.
 
Kell 12-18 oli võimalik osa saada spordiprogrammist “Visa hing”. Selle raames oli võimalik võistelda sangpommi rebimises ja raskuste hoidmises. Lapsed said võistelda näiteks sumomaadluses ja tiritamme kasvatamises. Parimad said ka auhindu. Pärast Black Velveti kontserti keerutab DJ telgis plaate Kristiine linnaosa vanem Vadim Belobrovtsev.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.