"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Korea: USA valab õppustega õli tulle (0)
20. august 2017
Scanpix

Põhja-Koreahoiatas täna , et USA valab järgmisel nädalal koos Lõuna-Koreaga korraldatavate ühisõppustega pingelises olukorras "veelgi õli tulle".

Soul ja Washington alustavad esmaspäeval iga-aastaseid ühisõppusi Ulchi Freedom Guardian, millest võtab osa kümneid tuhandeid sõdureid ja milles Pyongyang näeb provokatiivset invasiooniharjutust, vahendas BNS.

“Ühisõppused on selgesõnaline vaenuavaldus meie vastu, keegi ei saa tagada, et õppused ei arene tegelikult vaenutegevuseks,” kirjutas Põhja-Korea riiklik ajaleht Rodong Sinmun juhtkirjas. “Õppused Ulchi Freedom Guardian valavad õli tulle ja halvendavad olukorda Korea poolsaarel.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.