"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
President võõrustab taasiseseisvumisele kaasaaidanuid (0)
20. august 2017
Scanpix

President Kersti Kaljulaid võõrustab pühapäeva õhtul Eesti taasiseseisvumisele kaasaaidanuid.

Riigipea korralda  Eesti iseseisvuse taastamise 26. aastapäeva vastuvõtu presidendi kantselei roosiaias, kuhu on oodatud nii iseseisvumise taastamisel olulist rolli mänginud inimesed kui ka teised kultuurivaldkonnas tegutsevaid inimesi, teatas presidendi kantselei BNS-ile.

Vastuvõtul antakse üle iseseisvuse taastamise tänukivi, esinevad Ruja ja NOËP.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.