"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kirill Lissijenko esineb Kiek in de Kökis tasuta! (0)
21. august 2017
Erakogu

Bariton Harald Weiler laulab samas Händeli barokiajastu aariaid, Schuberti romantilisi laule ja võimsaid neegrispirituaale.

Uue tasuta kontserdisarja avakontsert algab 24. augustil kell 18 Kiek in de Köki suurtükitornis. Muusikud on saabunud suvetuuridelt tagasi ja valmis terve sügise taas pakkuma linnarahvale klassika-elamusi Tallinna kammersaalides ja linna muudes klassikakontsertideks sobivates paikades.

Klaverivirtuoos Kirill Lissijenko üllatab publikut Brahmsi, Mozarti ja Liszti helitöödega. Bariton Harald Weiler laulab aga Händeli barokiajastu aariaid, Schuberti romantilisi laule ja võimsaid neegrispirituaale. Lauljat saadab klaveril pianist Tiiu Jürma. Septembris on kavas veel mitu kontserti. Kuna kavas on korraldada tasuta muusikatunde just kolmapäeviti, saab kontserdisarja nimeks “Kesknädalaklassikat klaverile ja meeshäälele”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.