"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Mida näeb Viru kabarees? (0)
23. august 2017
Viru kabaree

Kui sa pole varem glamuursel Viru kabareeõhtul käinud, siis siit saad näha, millised on söögid ja esinejad. Laval võib näha teiste seas ka Nele-Liis Vaiksood ja Kalle Seppa!

Vaata galeriid (11)

Alanud on uue hooaja piletite müük Viru hotelli glamuursetele kabareeõhtutele. Laval astuvad üles Eesti Tantsuagentuuri tantsijad ning lauljad Irina Haak, Nele-Liis Vaiksoo või Kristiina Renser ja Kalle Sepp või Bert Pringi. Eesti 100. juubelile pühendatud etendus tõi eelmisel hooajal kokku üle 10 000 vaataja.                                                         

Suurejooneline tantsuetendus koos gurmee-õhtusöögiga toimub Viru hotelli restoranis Merineitsi alates 29. septembrist.

“Alustasime Eesti Vabariigi sünnipäeva tähistamisega juba eelmisel kabareehooajal ja pakume ka sel hooajal meelelahutust unikaalses vormis,” sõnab Sokos Hotels Tallinna müügi- ja turundusdirektor Evelin Org. Tema sõnul müüdi eelmise hooaja etendused välja üllatava kiirusega ning ühtekokku külastas kabareeõhtut üle 10 000 inimese.

“Kiidusõnu täispikale etendusele ja meie peakoka Margus Tammpere menüüle saabus nii kodupublikult kui ka näiteks Austraaliast, Brasiiliast ja Jaapanist,” märgib Org.

Eesti Tantsuagentuuri juhi Kristjan Kurmi loodud kirglik ja vaimukas muusikaline rännak algab varieteekunsti klassikaliste numbritega ning jõuab välja tänapäeva. Vaatajate ette jõuab tantsulises võtmes 100 aastat Eesti Vabariiki.

“Kabareeõhtut täidab tantsustiilide kaskaad polkast rokini ning tangost hiphopini. Paatos ja nostalgia vahelduvad huumori ja eneseirooniaga,” sõnab Kurm.

Revüüetendus “Forever Young” on tantsuetendus, kus lisaks Eesti Tantsuagentuuri tantsijatele teevad kaasa ka armastatud laulusolistid Irina Haak, Nele-Liis Vaiksoo või Kristiina Renser ja Kalle Sepp või Bert Pringi.                                                                         

Etendused toimuvad alates 29. septembrist 2017 kuni 28. aprillini 2018. Õhtune programm algab kell 19 tervitusjoogiga. Pileteid on müügil www.viru.ee. Piletihind alates 69 eurost inimene. Hind sisaldab sissepääsu show&dinner kabareeõhtule ja kolmekäigulist à la carte õhtusööki koos tervitusjoogiga. Lisaks kõigile soovijatele ka tasuta sissepääs ööklubisse Café Amigo (va eriüritused).

 

Kabareeõhtu ajakava

  • Restorani uksed avatakse kell 19:00
  • Tervitusjook ja menüü tutvustus
  • Eelroog
  • Revüüetenduse I osa Preili Eesti ja Armastuse Wabariik (1918 – 1940)
  • Pearoog
  • Revüüetenduse II osa Seltsimees Eesti ja armastusevaba riik (1940 – 1990)
  • Dessert
  • Revüüetenduse III osa Neiu Estonia ja vabaarmastuse riik (1991 – …)
  • Kabareeõhtu lõpeb orienteeruvalt kell 23.30

 

Hotell Viru tähistab tänavu oma 45. sünnipäeva. Original Sokos Hotel Viru ja selle kõrval asuv Solo Sokos Hotel Estoria operaator on SOK kontserni tütarfirma AS Sokotel. Estoria hotellis on 93 hotellituba, Virus on tube 423, lisaks on hoones linna suurim konverentsikeskus, laia valikuga restoranimaailm, ööklubi Café Amigo, ilukeskus ja Eesti esimene hotellimuuseum.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.