"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ratase kinnitusel on terrorirünnaku tõenäosus Eestis jätkuvalt madal (0)
24. august 2017
Svetlana Aleksejeva

"Eesti elanikud on hästi kaitstud, siseriiklik ohutase kindlasti muutunud ei ole ja terrorirünnaku tõenäosus Eestis on jätkuvalt madal," sõnas peaminister Jüri Ratas. "See ei tähenda seda, et igapäevaselt ei monitooritaks, vastupidi, loomulikult monitooritakse, infot vahetatakse ja tööd selle nimel tehakse, et selliseid raskeid ja traagilisi terrorirünnakuid siin meie riigis ei juhtuks."

Peaminister Jüri Ratas ütles valitsuse pressikonverentsil, et hoolimata hiljutistest terrorirünnakutest Hispaanias ja Soomes on rünnaku tõenäosus Eestis jätkuvalt madal, vahendas BNS.

“Eesti elanikud on hästi kaitstud, siseriiklik ohutase kindlasti muutunud ei ole ja terrorirünnaku tõenäosus Eestis on jätkuvalt madal,” sõnas Ratas. “See ei tähenda seda, et igapäevaselt ei monitooritaks, vastupidi, loomulikult monitooritakse, infot vahetatakse ja tööd selle nimel tehakse, et selliseid raskeid ja traagilisi terrorirünnakuid siin meie riigis ei juhtuks,” toonitas peaminister.

“Meie julgeoleku ja korrakaitse asutused teevad oma tööd kindlasti väga tõsiselt ja täie pühendumisega, sihikindlalt, samas ka rahulikult,” ütles Ratas. “Ma hindan väga kõrgelt seda, et Eesti elanikud korrakaitse asutusi kindlasti toetavad, see usaldusväärsus on kõrge ja me peamegi neid nende töös toetama, isegi väga äärmuslikes olukordades,” sõnas ta.

Möödunud neljapäeval ja reede varahommikul Hispaanias Barcelonas ja Cambrilsis aset leidnud terroriaktides sai surma kokku 15 ja viga umbes sada inimest. Läinud reedel hukkus Soomes Turus aset leidnud noarünnakus kaks ja sai viga kaheksa inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.