"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vene poliitik: tuumakatsetus on Pyongyangi vastus survele (0)
03. september 2017
Scanpix

Põhja-Korea sammud, seal hulgas väidetav vesinikupommikatsetus, on vastuvõetamatud ja ohtlikud, kuid Pyongyangi ajendavad seda tegema USA ja tema piirkondlikud liitlased, ütles Vene föderatsiooninõukogu kaitse- ja julgeolekukomisjoni aseesimees Franz Klintsevitš.

“Muidugi on kõik, mida Põhja-Korea viimasel ajal on demonstreerinud, vastuvõetamatu ja ohtlik,” ütles Klintsevitš uudisteagentuurile Interfax kommentaariks Põhja-Korea teatele edukast vesinikupommikatsetusest, vahendas BNS.

“Aga neile esitatakse sihilikult väljakutseid ja olukorda raskendatakse.”

“Selle retoorika ning USA, Lõuna-Korea ja Jaapani seisukohtade kontekstis jätkab KRDV (Korea Rahvademokraatlik Vabariik) ebakorrektsele ja jõhkrale survele vastates oma suveräänsuse ja väärikuse kaitsmist,” sõnas rahvaesindaja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.