"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kanutiaia huvikool ootab filmiringi ja bassi harjutama (0)
04. september 2017
Scanpix

Kanutiaia huvikool (Aia 12) ootab 4-19-aastasi õppima muusikat, teatrit, tantsu, kunsti ja disaini, samuti tehnika- ja puutööalasid.

Uutest ringidest avatakse sügisel basskitarri õpe, poplaul, viiuliõpe, trummiõpe, kooristuudio, filmiring, joonistamise ja maalimise ABC ning mudilaste loovusstuudio. Info, esimeste tundide ajad ning registreerimisvorm asub www.kanuti.tln.edu.ee, tel 644 0989. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.