"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Sügisjooksude ajal on paljud tänavad suletud (0)
04. september 2017
Scanpix

8., 9. ja 10. septembril on SEB Tallinna maratoni, Tallinna sügisjooksu ja Nike noortejooksu tõttu osalejate turvalisuse pärast liiklus piiratud.

Piirangud kehtivad järgmistel teedel ja tänavatel: Pärnu mnt, Narva mnt, Jõe ja Ahtri t, Mere pst, Rannamäe teel, Põhja pst, Kalasadama, Kalaranna, Tööstuse, Suur-Rannavärava, Erika, Ristiku, Luste, Heina, Telliskivi, Malmi, Vabriku ja Kopli t, Põhja pst, Suurtüki t, Kaarli pst, Toompuiesteel, Paldiski mnt, Vabaõhumuuseumi teel ning Vabaõhumuuseumi tee ja Stroomi ranna vahelistel rattateedel.

Võistluste ajal on muudetud busside nr 3, 5, 18, 20, 20A, 21, 21B, 23, 24A, 36, 40, 41, 41B, 43, 50, 59 ja 72 marsruuti.

9. septembril kella 16-17.30 katkeb 3. ja 4. liini trammide liiklus, 10. septembril kella 8-16 ei sõida ühegi liini trammid. 1., 4. ja 5. liini trollid on pühapäeval ümber suunatud või siis on nende marsruuti lühendatud. Võistluse korraldaja paneb muudatuste info peatustesse välja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.