"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Abilinnapea Mihhail Kõlvart õnnitles pealinna haridustöötajaid (0)
05. september 2017
Scanpix

Täna toimus Mustpeade Majas pidulik vastuvõtt neile pealinna haridustöötajatele, kes tähistasid tänavu mais, juunis, juulis ja augustis oma juubelit. Tallinna linna õnnesoovid andis juubilaridele üle abilinnapea Mihhail Kõlvart. Tegemist on juba traditsiooniks saanud vastuvõtuga. 

Abilinnapea Mihhail Kõlvart märkis, et Tallinna linn tänab ja õnnitleb oma haridustöötajatest juubilare aastast 2010. “Juubelivastuvõttude algatamise ja selle traditsiooni loomise eesmärgiks oli märgata ja tunnustada senisest veelgi enam meie õpetajaid,” sõnas Kõlvart. “Õpetajatel ja kõigil haridustöötajatel on kanda vastutusrikas roll meie järeltulevate põlvkondade kasvatamisel, seepärast väärtustame ja tunnustame neid igal võimalusel.”

Tallinna linn õnnitleb pidulikult neid haridustöötajaid, kes tähistavad oma juubelit ja seda alates 50. sünnipäevast. Kontsertkavadega astuvad neil vastuvõttudel üles erinevate koolide lastekollektiivid.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.