"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Veel saab kandideerida Tallinna ettevõtlusauhindadele (0)
05. september 2017
Scanpix

Tallinna linn tunnustab taas traditsiooniliselt tublimaid ettevõtjaid ja ettevõtluse arendajaid, oma kandidatuuri saab üles seada veel järgmise esmaspäevani, 11. septembrini. Aasta ettevõtlusauhindade saajad selguvad aga juba 4. oktoobril. 

Konkursi raames tunnustatakse erinevate kategooriate lõikes parimat ettevõtlust või turismi soosivat kinnisvaraalast arendusprojekti, ettevõtetevahelist koostööprojekti, alustavat ettevõtet, turismitegu, töökohtade loojat, vastutustundlikku ettevõtet ning keskkonnasäästliku ökouuenduse turuletoojat.

Lisaks seitsmele põhikategooriale antakse ettevõtluspäeval koostöös Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Ülikooli, Eesti Kunstiakadeemia ning Sihtasutusega Eesti Rakenduskõrgkoolid traditsiooniliselt üle ka eriauhinnad aasta parimatele rakenduslikele teadustöödele.

Oma kandidatuuri saab üles seada Tallinna Ettevõtluspäeva kodulehel rubriigis Ettevõtlusauhinnad kuni 11. septembrini. 

Igas kategoorias valitakse välja kolm auhinna nominenti, kelle seast selgitatakse välja kategooria võitja. Võitjad kuulutatakse välja Tallinna Ettevõtluspäeva pidulikul vastuvõtul, mis toimub 4. oktoobril.

Tallina Ettevõtluspäev toimub 3.-5. oktoobrini. Ettevõtluspäeva eesmärk on väärtustada ja tunnustada ettevõtlust, julgustada häid ja hulljulgeid mõtteid realiseerima ning pakkuda lisaks uutele teadmistele võimalust kontaktvõrgustiku laiendamiseks. Tallinna Ettevõtlusamet korraldab ettevõtluspäeva 14. korda, selle aasta läbiv teema on „Väärtus peitub inimestes“. Ettevõtluspäeval osalemine on tasuta. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.