"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mustamäe otsib Mustamäe Kanget (0)
14. september 2017
Scanpix

16. septembril, algusega kell 11, toimub Männi pargis vahva pereüritus Mustamäe päev, kus on omavahel põimitud mõnus muusika ning põnevad tegevused nii pere noorematele kui ka vanematele liikmetele. 

Põnevatest tegevustest on võimalik katsetada, mis tunne oleks viibida üle katuse läinud autos, ning õppida, kuidas sealt välja pääseda. Selleks puhuks toob Maanteeamet kohale OÜ Autosõit ümberpööratava auto, turvavööstendi, kaalustendi ja peatoestendi. MTÜ Eesti Naabrivalve annab soovitusi, kuidas tõsta elanike turvalisust kodudes. Kaitseliidust on esindatud Harju maleva struktuuriüksused Noored Kotkad ja Kodutütred. Maksu- ja Tolliamet tutvustab salakaupa. Uudistada on võimalik ka Hüüru vabatahtlike tuletõrjujate päästeautot.

“Päeva jooksul selgitatakse koostöös Kristjan Palusalu Spordikooliga välja ka Mustamäe Kange, mis tähendab, et üritusele on eriti oodatud kõik jõutreeninguhuvilised,” sõnas tervisedenduse peaspetsialist Riina Jõgi.  Samuti toimub laat, kus muu hulgas toimub koduloomade näitus ning on võimalik end proovile panna ka erinevate rahvaste mängudes ja tantsudes. Laste rõõmuks on kohal batuut ja teater Sõber etendusega “Kaks päeva maal”. 

“Tahame üritusega väljendada, et hoolime väga mustamäelaste tervisest ja heaolust ning tahame sellesse selgelt panustada,” ütles linnaosavanem Helle Kalda ning lisas, et Mustamäe päev seob oskuslikult omavahel meelelahutuse haigusennetuse ja turvalisuse teemadega.

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi noored õpetavad, kuidas anda esmaabi ning kaisukaruhaiglas saavad lapsed ravida haigeid kaisukarusid. Eesti Hambaarstide Liitu esindab Suukool, kes tutvustab, kuidas õigesti hammaste eest hoolitseda. MTÜ Enneaegsed lapsed rõhutavad teavitustööga perekeskse ravi ja mõlema lapsevanema raviprotsessi kaasamise olulisust. Toimuvad tasulised tervisemõõtmised.

Üritust korraldavad Mustamäe Linnaosa Valitsus ja Spordiselts Altis. Projekti toetab Tallinna Sotsiaal-ja Tervishoiuamet

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.