"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe töömessil pakutakse üle 300 töökoha (0)
21. september 2017
Scanpix

Lasnamäel Lindakivi kultuurikeskuses toimub kell 11-15 töömess, kus tuleb pakkumisele üle 300 töökoha.

Messil osaleb 21 tootmise, logistika, transpordi ning puhastusteeninduse valdkonnas tegutsevat tööandjat. Endale sobivaid tööpakkumisi leiavad ka vähenenud töövõimega inimesed ja noored, ühtlasi pakutakse võimalusi koolipraktikaks, vahendas BNS.

Töömess on tööandjatele ja tööotsijatele hea võimalus silmast silma kohtumiseks.

Eesti Töötukassa Tallinna ja Harjumaa osakonna juhataja Siim Sarapuu tõdes et sageli ei saa tööotsijad tööandjatelt infot oma kandideerimiste kohta ja otsused viibivad. “Lasnamäe töömessil on vastupidi – 21 logistika-, puhastusteeninduse ja tootmisettevõtet on valmis andma tööotsijatele igakülgset informatsiooni oma töötingimuste kohta ja otsused sünnivad kohapeal,” kinnitas Sarapuu.

Töömessile on oodatud ka töötavaid inimesi vestlema karjäärinõustajatega oma koolitusvajadusest, sest töötukassa pakub teatud tingimustel koolitust ka töötavatele inimestele. Lisaks töövahendusele saab osaleda tasuta karjäärinõustamisel ning küsida infot töötukassa pakutavate teenuste kohta. Välismaal töötamise asjus annavad nõu EURES nõustajad.

Osalevate tööandjate ja pakutavate töökohtadega saab tutvuda http://www.toomess.ee/toomessid-2016/lasnamae-toomess-1011 . Messil osalemine on kõigile tasuta.

Töömessi korraldab Eesti Töötukassa koostöös Lasnamäe linnaosa valitsusega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.