"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Susanna: nutisõltuvus röövib autojuhtide tähelepanu (0)
21. september 2017
Ott Rammo

"Ma arvan, et pigem peab olema ise tähelepanelik kõige suhtes. Ka hommikul räägiti Hommikutelevisioonis minu meelest sellest, et pikivahet peab hoidma ja seda täiesti silmas pidama," pakkus Estonia teatri artist Susanna liiklussurmade vähendamise lahendusena välja.

“Ma arvan, et tõusev nutisõltuvus on ka kindlasti suur faktor selles, et tähelepanu hajub ja kiputakse tegelema autoroolis ka teiste asjadega kui ainult juhtimise ja tähelepanelikkusega teiste inimeste suhtes,” nentis ta.

“Mina rahatrahvi väga ei usu. Sest et sa maksad selle trahvi ära ja see otseselt sinu käitumist ei mõjuta nii palju,” ütles Susanna. “Mõnda aega võib-olla oled ettevaatlikum, et mitte uuesti mingit summat saada, aga üldiselt see ei pane mõtlema.”
“Aga võib-olla jah, kuidagi karmimalt sellesse suhtuda, et kui on juba mitu trahvi saadud, võib-olla siis kuidagi suunata mingitele õppustele või mis iganes inimeste juurde natuke nõu saama, et seda käitumismustrit muuta,” rääkis Susanna.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.