"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Riigikogu toetusgrupp kohtus Riias dalai-laamaga (0)
24. september 2017
Scanpix

Riigikogu Tiibeti toetusgrupp koosseisus Artur Talvik, Andres Herkel ja Lauri Luik kohtusid Riias pühapäeva hommikul Tema Pühaduse dalai-laamaga.

“Pühapäev algas püha mehega kohtudes,” kirjutas Talvik Facebookis. “Balti parlamentide Tiibeti toetusgruppide liikmed kohtusid täna (pühapäeva – toim.)hommikul dalai-laamaga, vahendas BNS.

Suur juht ja õpetaja on endiselt üliheas vaimses ja füüsilises vormis ja ikka positiivsusest nakatav. Lisaks minule esindasid riigikogu toetusgruppi Andres Herkel ja Lauri Luik. Sven Grünberg oli meie teejuht.”

Ühtlasi kingiti dalai-laamale Andres Herkeli koostatud raamat “Laama ja Linnart”.  Herkeli raamat vaatleb Tiibeti kauaaegset vaimset ja poliitilist liidrit XIV dalai-laamat Tenzin Gyatsod, kelle tegevus on mõjutanud nii suuri kui ka väikesi riike ja rahvaid – ka Eestit ja siinset vaimuilma. Muuhulgas on Gyatso Eestit ka kolm korda külastanud: aastatel 1991, 2001 ja 2011. Teose teise samba moodustab orientalist Linnart Mäll, dalai-laama Eestisse kutsuja, kelle tööd Ida mõtteloo tutvustamisel ja tõlkimisel on raske üle hinnata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.