"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Toiduliit valis välja toidutööstuse "Südamega tegija" finalistid (0)
24. september 2017
Scanpix

Toiduliidu juhtkogu valis välja viis silmapaistvat töötajat, kes on pühendunult panustanud enamuse oma tööelust toidusektori arendamisse ning jätkavad kandideerimist tänavuse Eesti toidutööstuste "Südamega tegija" tiitlile.

Nominentideks valiti Kalevi tootmisseadme operaator-seadistaja Elvi Õismaa, Valio Eesti tehnoloog Anne Saarna, Salvesti peatehnoloog Marika Kramin, Premia Tallinna Külmhoone vahetuse juht Erika Tuulik ja Balbiino turundusdirektor Enel Kolk. Neist üks pälvib 12. oktoobril Eesti toidutööstuse “Südamega tegija” tiitli, vahendas BNS.

“Nende kõigi puhul on tegemist nii väärtuslike töötajate, hinnatud kolleegide kui ka suurepäraste inimestega, kelle üle võib ettevõte uhke olla. Just nende pühendumus ja oluline panus aitavad tagada eestimaise toidu meie igapäevasel toidulaual,” ütles toiduliidu juhataja Sirje Potisepp, kelle sõnul on kõik viis nominenti pikaajaliselt panustanud ettevõtte arengusse ja paremasse käekäiku.

Tänavu valitakse toiduainetööstuse südamega tegijat kolmandat aastat – möödunud aastal pälvis tiitli Saaremaa Lihatööstuse peatehnoloogi Malle Mägi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.