"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lapsi ootavad robootika tasuta töötoad (0)
02. oktoober 2017
Albert Truuväärt

Õpitubades programmeeritakse animatsioone ja mänge, ehitatakse roboteid, tutvutakse 3D-maailmaga, õpitakse targalt internetis käima jpm.

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse (HITSA) eestvedamisel korraldavad õpetajad ja haridusasutused 7.-22. oktoobrini 120 õpituba üle kogu Eesti, et tutvustada lastele ja noortele, kuidas tehnoloogiat enda kasuks tööle panna. “Kõik saab alguse laste huvist tegeleda põnevate ja mänguliste tehnoloogiliste vahenditega. Robotid, mida ise liikuma panna, arvutimängud, mida ise programmeerida, on Eesti koolides üha populaarsemad,” selgitas HITSA digivaldkonna programmijuht Inga Kõue. “Õpetajate abiga aitame arendada õppijate tehnoloogilist kirjaoskust ja ka tulevikuks vajalikke sotsiaalseid oskusi.”

Tasuta õpitubades saavad osaleda 5-20-aastased lapsed ja noored. Info ja registreerumine http://www.hitsa.ee/konkursid/programmeerimisnadala-opitoad-2017

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.