"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Samsung Digi Pass võtjaid ootab ees neli põnevat kuud professionaalsete mentorite ja koolitajate käe all (0)
10. oktoober 2017
Scanpix

"30 kutsekooli noort ootab ees vägev digiseiklus, mille raames nad saavad unikaalse võimaluse töötada koolitajate ja mentorite käe all välja oma digilahendusi ning arendada sealjuures oma digitaalseid ja sotsiaalseid oskusi," räägib projekti koordinaator Pirje Jürgens.

Vaid kutsekooliõpilastele mõeldud tasuta koolitusprogrammi Samsung Digi Pass osalema registreeris üle Eesti 16 kolmeliikmelist võistkonda. Žürii valib kõigi osalejate hulgast välja kümme parima ideega võistkonda, keda ootab ees neli põnevat kuud professionaalsete mentorite ja koolitajate käe all, et oma välja pakutud suurepärased projektiideed ellu viia. 

Samsung Digi Pass koolitusprogrammiga liitus meeskondi kutsekoolidest üle Eesti. Korraldajatel on eriti hea meel kandideerijate suure hulga üle Ida-Virumaalt. 

Samsungi Eesti juht Toomas Tiits lisas, et hea meel on näha noori konkursil osalemas erinevatest Eesti piirkondadest. “See on tõesti suurepärane võimalus kutsekooliõpilastel omandada praktilisi kogemusi ja arendada oma sotsiaalseid ja digitaalseid oskusi. Meil on hea meel aidata noortel saavutada väärtuslikke elukogemusi, mis on kasulikud tööturul.”

Esimene koolitusmoodul toimub juba 13.-14. oktoobril Tallinna Ülikooli digitehnoloogiate instituudi vastvalminud tarkvaralaboris. 

Koolituse lõpus saavad osalejad spetsiaalsed Samsungi digitaalsed passid, mis on tõestus tulevasele tööandjale värskelt omandatud oskustest ja kogemustest. 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.