"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD JA VIDEO! Uus päevakeskus aitab mäluhäiretega eakate eest paremini hoolt kanda (2)
11. oktoober 2017
Albert Truuväärt

Tallinna Kesklinna valitsus avas mäluhäiretega eakatele mõeldud sotsiaalkeskuse uue filiaali Raua tänaval. "Vajadus mäluhäiretega inimeste päevahoiuteenuse järele on suur ja see kasvab jõudsalt sedamööda, mida pikemaks kujuneb Eesti inimeste eluiga," tõdes Kesklinna vanem Taavi Pukk

Täna, 11. oktoobril avas Tallinna Kesklinna valitsus mäluhäiretega eakatele mõeldud sotsiaalkeskuse filiaali Raua tänav 1.

Vaata galeriid (23)

Kaks kuud väldanud rekonstrueerimistöödega tegi OÜ Vanalinna Ehitus korda 300 ruutmeetrit pinda, kus Kesklinna sotsiaalkeskus hakkab osutama päevahoiuteenust mäluhäiretega eakatele. Lisaks neile mõeldud tegevus- ja puhkeruumide saavad uues filiaalis tööruumid ka koduhooldusega tegelevad sotsiaaltöötajad.  

“Vajadus mäluhäiretega inimeste päevahoiuteenuse järele on suur ja see kasvab jõudsalt sedamööda, mida pikemaks kujuneb Eesti inimeste eluiga,” tõdes Kesklinna vanem Taavi Pukk. “Senised võimalused Liivalaia tänaval asuvas sotsiaalkeskuses olid väga piiratud, kuid nüüd saame hakata teenust pakkuma avarates ning igati kaasaegsetes ruumides.” 

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Oi!
12. okt. 2017 08:03
Küll see Martinson võib ennast upitada.
...
16. okt. 2017 12:45
Seda küll mitte! Martinson on kaasa aidanud millegi väga vajaliku toimuma saamisele. Tubli naine!