"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lindakivis kõlab hoogne mustlasmuusika (0)
23. oktoober 2017
Scanpix/ pilt on illustreeriv

29. oktoobril kell 18 toimub Lindakivi kultuurikeskuses mustlasmuusika kontsert. 

Lavale astuvad professionaalsed kollektiivid ja solistid Eestist, Hispaaniast, Ungarist jm, keda on toonud kokku ühine kirg mustlasmuusika ja -kultuuri vastu. Kontserti korraldab mustlastantsuansambel AL SOL, kes sai tänavu kümneaastaseks. Info alsol@alsol.ee või tel 520 7300.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.