"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Teele Viira üllatas neljalapselist peret ootamatu kingitusega (1)
24. oktoober 2017
Scanpix

Artist Teele Viira andis neljalapselisele Harjumaa perele üle tasuta aastase elektripaketi, mille pereema võitis Eesti Gaasi kampaania käigus, kui soovitas Eesti Gaasi eripakkumist oma sõpradele.

Kõik sel sügisel Eesti Gaasiga elektrilepingu sõlmijad saavad terve 2018. aasta jooksul igal laupäeval hommikul kella kaheksast õhtul kaheksani elektri 0-marginaaliga. Eripakkumist saab Eesti Gaasi kampaanialehe www.gaas.ee kaudu soovitada e-posti teel ka oma sõbrale ning kõigi soovitajate vahel loosib Eesti Gaas 10 õnnelikule tasuta elektri tervenisti kogu aastaks.

Eesti Gaasi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Kersti Tumm ütles, et loosimised toimuvad kaheksa nädala jooksul ning esimest kahte võitjat on juba teavitatud. “Meil on olnud väga hea meel kuulutada välja esimesed võitjad ning tahakski siinkohal juhtida tähelepanu, et kõigil on võimalus sama võidu osaks saada, minnes veebilehele www.gaas.ee ja soovitades eripakkumist oma sõpradele,” märkis Tumm.

Üheks õnnelikuks aastase elektripaketi võitjaks, kellele andis kingituse üle armastatud artist Teele Viira, on Harjumaal elav nelja lapse ema Kätlin Veidik. Veidiku sõnul on ta äärmiselt rahul, et osales loosimises ja liitus Eesti Gaasiga. “Rõõmustan mitte ainult seetõttu, et võitsin aastaks elektri, aga sain ka Eesti Gaasiga liitumisel senise pakkujaga võrreldes soodsama paketi,” lausus ta. Võidu väärtust tõstab seegi, et alles hiljuti otsustas pere hakata kütma õhksoojuspumpade abil ning selle tagajärjena suurenes elektritarbimine.

Seniseid elektritarbimise harjumusi Veidik tasuta elektri tõttu siiski muuta ei plaani. “Kindlasti ei hakka nüüd olema nii, et tuled tubades kogu aeg põlevad ja keegi enam ära ei kustuta,” muheles ta.

AS Eesti Gaas on Eesti vanimaid ja kogenumaid energiafirmasid, mis tegeleb maagaasi ja elektri müügiga. Eesti Gaas annab tööd enam kui 200 inimesele, ettevõttel on 1600 äriklienti ja 42 000 koduklienti.

 VIDEO! Teele Viira üllatab loosimises osalenud Kätlin Veidikut, kellele annab üle aastase tasuta elektripaketi: 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Mati
24. okt. 2017 20:13
Mis puutub siia Teele Viira nagu pealkirjast paistab, ega tema siis oma raha ei kulutanud? Aga oleks küll võinud oma megasissetulekutest ka natuke tagasi anda!