"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Briti poliitikut kahtlustatakse ebakohases käitumises (0)
30. oktoober 2017

Suurbritannias on alustatud poliitiku Mark Garnieri tegevuse uurimist, sest ta oli palunud naisabil osta seksilelusid ja solvanud teda seksuaalse alatooniga kommentaaridega.

Garnier tegutses juhtunu ajal rahvusvahelise kaubanduse eest vastutava ministrina, vahendas BNS CNN-i.

Peaminister Theresa May ametkond kinnitas, et juhtunu osas on alustatud uurimist, mille eesmärgiks on selgitada, kas Garnier käitus ministrile kohasel moel.

Garnieri abi Caroline Edmondsoni sõnul palus mees tal 2010. aastal osta kaks vibraatorit ja kommenteeris tema rindu. Edmondsoni kinnitusel oli üks vibraatoritest mõeldud Garnieri abikaasale ja teine naisele, kes töötas poliitiku kontoris.

Naise süüdistustest kirjutas esimesena ajaleht Daily Mail. Garnier kinnitas ajalehele, et jutt vastab tõele, kuid eitas seksuaalset ahistamist. Poliitiku sõnul polnud Edmondsonil palve täitmisega tollal mingeid probleeme ja kommentaar rindade kohta pärines telesarjast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.