"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pakistanis tappis naine abikaasa asemel kogemata 17 külaelanikku (0)
01. november 2017
Scanpix

Pakistani politsei vahistas vastabiellunud naise, keda süüdistatakse oma abikaasa piima mürgitamises ja eksikombel 17 kõrvalise inimese tapmises.

Naist kuulatakse üle kaks nädalat, et teha selgeks, kas ta otsustas oma abikaasa tappa ise või survestas teda tema poiss-sõber, vahendas BNS.

“See intsident toimus eelmisel nädalal ning meie politseinikud on teinud edusamme, vahistades seoses antud mõrvajuhtumiga naise ja tema armukese. See oli meie jaoks keeruline ja suur väljakutse,” ütles politseiülem Sohail Habib Tajak.

Naine oli pandud mehele oma tahte vastaselt septembris Pandžabi provintsis Ali Puri linna lähistel külas.

Naine ei olnud oma abikaasaga rahul ning tahtis naasta oma vanematekoju, ütles politseiametnik.

Politsei teatel oli naine saanud mürki oma poiss-sõbralt eelmisel nädalal ja segas selle oma abikaasa piima. Abikaasa keeldus selle joomisest, kuid naise ämm kasutas piima jogurtijoogi valmistamisel. Hiljem serveeris ämm joogi 27 inimesele, kes kaotasid teadvuse ja toimetati haiglasse. Neist 17 on surnud ja kümme viibib jätkuvalt ravil.

“Ma nõudsin korduvalt oma vanematelt, et nad ei sunniks mind abielluma mu tahte vastaselt, kuna mu religioon, islam, lubas mul valida mehe, kellega tahan abielluda, kuid vanemad olid mu soovidele kurdid ja panid mind paari sugulasega,” ütles kahtlusalune ajakirjanikele teisipäeval.

Ka surmade suhtes kahetsust väljendanud naise sõnul sai ta mürgi oma poiss-sõbralt, kes on seda ka ise tunnistanud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.