"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Norra politsei arreteeris arvatavalt Oslo kesklinnas tule avanud mehe (0)
05. november 2017
Scanpix

Norra politsei on pidanud kinni mehe, keda kahtlustatakse tulistamises Oslo kesklinnas.

Intsident leidis aset Stortorveti platsil ning tulirelvaga mees peeti kinni Oslo toomkiriku taga. Korrakaitsjate sõnul ei ole teada, kas tulistati inimeste pihta ja kannatanutest teateid ei ole, vahendas BNS.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.