"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Keskraamatukogus algavad põnevad alternatiivajaloo vestlusringid (0)
06. november 2017
Scanpix

Keskraamatukogus (Estonia pst 8) algavad novembris vestlusringid alternatiivajaloost.  Lektorid tutvustavad ajaloo "tegemist" ja eri ajalugude loomist. 16. novembril kell 17.30 toimub vestlusring teemal "Ajaloost kirjutamine".

Mis on peavoolu- ja mis alternatiivajalugu, kas illuminaadid juhivad meie elu – neile jpt küsimustele püüavad vastuseid leida Milvi Martina Piir ja Erkki Bahovski. Lektorid tutvustavad ajaloo “tegemist” ja eri ajalugude loomist. 16. novembril kell 17.30 toimub vestlusring teemal “Ajaloost kirjutamine”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.