"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Politico valis Kaja Kallase Brüsseli mõjukaimate naiste hulka (0)
09. november 2017
Scanpix

Rahvusvaheline poliitikaväljaanne Politico paigutas Brüsseli kõige mõjukamaid naisi reastades Euroopa Parlamendi saadiku Kaja Kallase tehnoloogiavaldkonna olulisimate naiste hulka.

Politico jagas Brüsseli mõjukamate naiste pingerea esimese koha 20 tehnoloogiavaldkonda kujundava naise vahel, kus Euroopa Parlamendi liikmetest tõstetakse esile ka Kallas, vahendas BNS.

“Mul on hea meel, et liigume eemale sellest ajast, kus naised poliitikas räägivad kaasa ainult nn naiste teemadel – võrdne kohtlemine, perepoiitikad. Ja paraku seda tihti eeldatakse. Mina olen ilmselt silma jäänud sellega, et tegelen aktiivselt tehnoloogia- ja digiteemadega ning energiapoliitikaga, mida traditsiooniliselt on peetud n-ö mehelikeks aladeks,” ütles Kaja Kallas pressiteate vahendusel.

“Nii Brüsselis, Eestis kui ka mujal maailmas esinemas käies olen tihti paneeldiskussioonides ainuke naine ja seetõttu on mul eriti hea meel, et naised on hakanud viimasel ajal aina kõvemini oma häält kasutama ning et nende julgeid samme on hakatud ka väärtustama,” lisas Kallas.

Teiste tehnoloogiavaldkonna mõjukate seas toob Politico välja Brüsselis paiknevate suurte tehnoloogiaettevõtete naisjuhid, kolm Euroopa Komisjoni volinikku, kes koordineerivad tehnoloogia-teemasid, kuus Euroopa Parlamendi naissaadikut ja kaks tehnoloogia teemadel kirjutavat ajakirjanikku.

Tänavusse Politico pingeritta kuuluvad naised 20 erinevast riigist üle maailma.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.