"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kolm aastat stabiilne püsinud CO2 emissioon kasvab tänavu 2 protsenti (0)
13. november 2017
Scanpix

Kliima soojenemist põhjustav süsihappegaasi (CO2) emissioon, mis kolm aastat samal tasemel püsis, kasvab sel aastal kaks protsenti, hajutades lootused, et lagi oli juba saavutatud, märkisid teadlased ÜRO kliimakonverentsil.

“See valmistab suurt pettumust,” ütles East Anglia ülikooli juures asuva Tyndalli kliimamuutuste uurimise keskuse direktor Corinne Le Quere, vahendas BNS.

“Inimtegevusest põhjustatud CO2 emissioon moodustab 2017. aastal hinnanguliselt 41 miljardit tonni, mistõttu hakkab aeg otsa saama, kui tahame hoida soojenemise allpool kahte kraadi Celsisuse järgi, rääkimata juba 1,5 kraadist.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.